June 22, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

Cupa Lifestyle 2015

Taekwondo Lifestyle, ajunsa iata la a treia editie, continua sirul evenimentelor de succes din calendarul national al Federatiei Romane de Taekwondo WTF.

Gazda evenimentului, Clubul Sportiv Taekwondo Lifestyle Bucuresti, a asigurat o atmosfera foarte calduroasa si un spectacol pe masura.

De la costume traditionale Coreene, recitaluri muzicale si fel de fel de surprize pentru mai tinerii participanti pana la nivelul ridicat al competitiei Cupa si prezentele de marca, totul a fost la un nivel inalt de organizare.

Echipa noastra a participat la aceasta competitie cu un numar de 6 sportivi care au obtinut urmatoarele rezultate :

Stan Theodor  – Locul 1
Gavrila Andrei  – Locul 1
Kelmer David – Locul 1
Cusai Ovidiu  – Locul 1
Condrea Stefan  – Locul 2
Ramin Syed  – Locul 3
Apostol Cezar – Locul 3

O prestatie foarte buna  au avut  sportivi : Stan Theodor , Gavrila Andrei , Kelmer David, Apostol Cezar si Cusai Ovidiu castigand categoriile lor la o maniera consinderabila. Condrea Stefan la prima sa competitie a ajuns pana in semifinalele competitiei , pierzand la o diferenta mica de puncte contra unui adversar cu mai multa experinta. Ramin Sayed si el a avut o pretstie buna dar din nefericire a pierdut in sferturile de finala.

Dorim sa felicitam participantii cat si partenerii nostri si totodata gazda evenimentului, CS Taekwondo Lifestyle, pentru inca o competitie de succes.