March 29, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

Botosani Open 2015

Intre 23 si 24 Mai 2015, a avut loc la Botosani, a patra editie a, deja traditionalului turneu de Taekwondo WTF, Botosani Open.

Cu peste 250 de sportivi de pe intreg teritoriul tarii urmand a lua startul la acest eveniment, suntem incantati ca putem si in acest an, sa ne bucuram de ospitalitatea Botosaniului, in cadrul unei competitii ce a adus intotdeauna cei mai buni sportivi ai tarii, fata in fata si a fost de fiecare data, o gazda incantatoare.

Clubul nostru a participat la aceasta competitie cu un numar de 9 sportivi care prin prestatia lor au adus urmatoarele rezultate :

Comnea Mihai  – Locul  1
Neagu Alina  – Locul 1
Magher George  – Locul 2
Marin Alexandru  – Locul 2
Stan Theodor  – Lcoul 3
Sayed Ramin  – N/A
Apostol Cezar  -N/A

In urma acestor rezultate notabile, Comnea Mihai si Neagu Alina au fost selectionati sa faca parte din lotul national de cadeti care va participa in luna Iunie la campionatul European de Cadeti din Franta.

Magher George si Marin Alexandru si ei la randul sau au avut o prestatie buna ajungand pana in semifinalele acestei competiti pierzand  in fata unor sportivi cu mai multa experienta.

Stan Theodor a pierdut in sferturile de finala din prisma unei accidentari suferite, Sayed Ramin si Apostol Cezar au pierdut la meciul de medalie fieacre din ei castigand cate 2 meciuri.