April 18, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

ÎNTRE SPORT ȘI SCOALĂ

Programul federatiei noastre cu denumirea “ELEV DE NOTA 10”, continuă.
Acest program împlinește vârsta simbolică de 10 ani, timp în care a salutat si onorat mai multe generații de sportivi.

Acest program a fost promovat și ulterior susținut an de an de către președintele federației noastre Constantin Apostol maestru international 7 Dan.

“Vă invităm, sa vă alăturați mesajului nostru prin încurajarea tinerilor de a frecventa școala, cu misiunea autodepășiri, în interesul familiei și comunității, a progresului societății”. Acesta, este încurajarea transmisă de către maestru, tuturor practicanților și iubitorilor acestui sport.

Federația, în acest debut de an din resurse proprii atrase prin contribuția președintelui și a altor prieteni a disciplinei sportive olimpice Taekwondo WT, iși propune premierea cu sume de bani, a celor mai meritoși elevi sportivi.

Astfel, sportivi legitimați la Federația Română de Taekwondo WT, sunt invitați ca până la data de 05.02.2021, să transmită pe adresa de email (organizator@taekwondowtf.ro), pentru evaluare situatia finală școlară a semestrului 1, an școlar 2020-2021.

Comisia organizată pentru evaluarea și nominalizarea primilor zece elevi sportivi, va comunica rezultatul transparent până la data de 10.02.2021.
Eligibili pentru evaluare și nominalizare, sunt numai sportivi care au o situatie scolară încheiată cu minim nota 9,50, de aceea vom comunica public pe site alăturat nominalizării și data la care a fost primită situație școlară și implicit ierarhia celorlalți sportivi ocupanți ai locurilor >10.
Festivitatea de premiere va fi organizată în data de 13.03.2021, la sediul federației (Sala Polivalenta București).

Cu drag,
F.R.TkdWT