April 25, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

Drumul Către Jocurile Olimpice 2021 Tokyo, Continuă

În urma deciziei ședinței online din data de 16.01.2021, a delegațiilor tehnici ai cluburilor sportive membre, a fost adoptată hotărârea intensificări pregatirii lotului național și olimpic.

Drept urmare sub îndrumarea antrenorului coordonator Apostol Constantin, căruia sau alăturat Instructorii Ion Lucian și Milea Nicolae a fost organizată prima etapa din cadrul planului de întreceri directe, acestea constând în  meciuri de kyorugi (luptă full contact), organizate in regim de concurs. Activitatea de arbitraj a fost condusă de către arbitrul internațional Matei Georgeta,  cu suportul membrilor Colegiul Național al Arbitrilor.

Sportivi titulari cât și rezervele lor, datorită restricțiilor medicale au avut așa cum anticipam, o prestație marcată de lipsa competițiilor internaționale, însă bună din punct de vedere al obiectivului principal urmărit.

Au fost realizate în barem tehnic  și  norme motrice, o serie de acțiuni ce sau  finalizate cu precizie și eficiență, find punctate adecvat de arbitri.

A fost o zi motivantă din rațiuni practice și însuflețită după efortul depus, de declarația fermă a reprezentațiilor oficiali ai statului Japonia, gazda următoarelor Jocuri Olimpice, prin care au precizat că “Nu există nici un motiv de îngrijoare cu privire la desfășurarea acestei competiții și nu se pune în niciun caz problema suspendării.”

Evaluarea făcută ca urmare a programului de astăzi, ne aduce puține îngrijorări și multă speranță.

Conform planului aceste activității specifice continuă ce se înscriu în calibrarea pregătirii și setarea psihologică a sportivilor pe obiectivul calificarii continuă.

Vă salutăm.

HAI ROMÂNIA!

F.R.Tkd WT