March 28, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

Campionatul European de Cadeti 2015

In perioada 3 – 5 Iulie, a avut loc in orasul  Strasbourg din Franta ,campionatul European destinat cadetilor.

Delegatia Romaniei a facut deplasarea la aceasta competitie cu 10 sportivi. Echipa noastra are in componenta lotului, 2 sportivi: Neagu Alina la feminin si Comnea Mihai la masculuin.

Prestatia sportivilor nostril a fost una buna , dar din pacate  nu au reusit sa urce pe podium. Comnea Mihai a reusit sa castige 3 meciuri, pierzand in meciul pentru medalie contra  unui sportiv din Rusia , care acesta ulterior castigand categoria de greutate. Comnea Mihai a reusit in meciurile anterioare sa castige categoric la o diferenta de 12 puncte contra sportivilor din Grecia, Slovacia si Moldova.

Neagu Alina, a ajuns pana in optim , castigand in fata unei sportive din Italia cu scorul de 12 – 6, ulterior pierzand in fata unei adversare din Turcia, la o diferenta de 2 puncte. Alina dovedeste ca este o sportive buna la inceput de drum care prin munca va ajunge in elita Taekwondo – ului mondial.

Dorim sa felicitam atat intreaga delegatie, sportivii si cadrele oficiale, cat si parintii si sustinatorii lor de acasa pentru aceasta bucurie adusa intregii comunitati de Taekwondo WTF din Romania.