April 24, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

CAMPIONATUL NATIONAL DE COPII, JUNIORI MICI SI CADETI 2015

Aceasta activitate sportiva, a fost organizata in perioada 1-4 Mai 2015, in orasul deja celebru pentru frumusetea locurilor in care este situat, cat si de spiritul sau gazdele primitoare.

Aspectele mentionate, precum si multe altele ce pot fi detaliate despre Miercurea-Ciuc, contrazic seria barfelor venite dintr-un trecut pe care noile generatii l-au schimbat si pe care noi si cei prezenti le sustinem prin deviza “Sportul este o activitate socio-culturala care uneste”.

Taekwondo este o disciplina sportiva cu mare impact in randul tinerilor si astfel, la startul competitiei s-au aliniat un numar de 530 de sportivi. Cluburile ce au ocupat cu succes primele locuri, nu au facut decat sa confirme calitatea activitatii de selectie si indrumare din cadrul acestora. Prestatia sportivilor a fost foarte buna chiar si pentru acest nivel de varsta. Nu au fost inregistrate evenimente deosebite cu privire la disciplina sau accidentari majore.

Echipa noastra a facut deplasarea la aceasta comeptitie cu un numar de 7 sportivi care au avut o prestatie buna prin prisma rezultatelor obtinute :

Comnea Mihai  –  Locul 1
Sayed Ramin – Locul 2
Caragea Tudor  – Locul 2
Marin Andrei Alexandru  – N/A
Neagu Alina – N/A
Stan Theodor  – N/A
Mihail Radu  –  N/A

Comnea Mihai demonstreaza inca o data ca este un sportiv de valoare , castigand la o maniera considerabila toate cele 4 meciuri , el reusind sa loveasca adversarul cu lovituri de 360 de grade cu picioarul la nivelul capului. Sayed Ramin si Caragea Tudor au avut o presattie notabila ajungand pana in finala unde au pierdut medalia de aur la o diferenta de un punct. Marin Andrei Alexandru  , Neagu Alina, Stan Theodor si Mihail Radu din pacate au pierdut la meciul pentru medalie .