April 25, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

GENERATIA DE LUMINA

APRIL 5, 2021

Sperante si alese ganduri ale noastre se indreapta continuu, catre cei ce ne vor reprezenta peste arcul timpului facand posibile, noi performante umane cu caracter stiintific, tehnologic social sau politic-administrative, acei ce vor avea ca precursor al actiunilor lor, o buna stare de sanatate si un caracter puternic ce isi regasesc originalitatea in performantele sportive.

Federatia Romana de Taekwondo WT a reusit sa organizeze cu success o noua faza intermediara a procesului de selectie dedicat grupelor de varsta juniorilor mici (10-11 ani) si cadetiilor (12-13 ani). Acest aveniment sportiv a fost gazduit in incinta Centrului pentru Excelenta in Taekwondo WT Kogaion, in data de 03.04,2021, ocazie cu care au participat 63 de sportivi ce apartin unui numar de 14 structuri sportive. Pentru conformitate si transparent decizionala, acest proces continua si este destinat selectiei sportivilor ce vor reprezenta Romania la competitia dedicata juniorilor mici cu denumirea Gen 24 ce se va desfasura in tara noastra in prezenta a 15 tarii in perioda 10-12 IUNIE 2021 si a competitiei dedicata cadetiilor ce vor participa la Campionatul Mondial de Cadeti din luna AUGUST.

Sportivi au avut o reprezentare echilibrata ce completeaza categoriile de greutate si au luptat cu multa inversunare, dar si foarte eficient dovedindu-se vrednici de aprecierea oficialilor care a gasit necesar sa exprime acestea. Tehnicieni ce i-au insotit au prezentat puncte de vedere ce includ la superlativ aprecieri pentru conducerea federatiei, privind modul profesionist si sigur in care a fost organizat intregul program pana la acesta data.

Competitia destinta acestor grupe de varsta carora se asocieaza si copii (6-7 ani) si urmeaza a se desfasura in aceasta luna, va fi un test final pentru cei ce au parcurs cele patru etape de selectie planificate.

Aceasta etapa de selectie a beneficiat de un suport tehnic largit prin prezenta unui numar mare de arbitrii, meciurile tinerilor sportivi au facut obiectul pregatirii practice din cadrul procesului de formare a arbitrilor Modul 1 si a procesului de pregatire continua a arbitrilor licentiati.

Salutam si multumim in mod deschis celor doi ministi Stroe si Novac, pentru resetarea administrativa a sportului romanesc si implementarea unor noi metodologii favorabile echilibrului si transparentei decizionale privind finantarea, cat si programe nationale destinate generatiilor foarte tinere copii 6-9 ani si junior mici 10-11 ani, asigurand astfel, ca in viitor pe harta lumii sa stea scris cu litere de aur ROMANIA.