April 26, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

Generația 24

Astăzi 24.01.2021, dată ce coincide cu actul de justețe realizat în numele și pentru poporul român, cu denumirea UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNIEI, respectând cerințele de calendar și angajamentul României prin avizul MTS, de a fi gazda acestei competiții internaționale Gen 24, conducerea federației a propus un proiect de program ce a primit acordul reprezentanțiilor cluburilor în ședința online din data de 16.01.2021.

Astfel, se vor realiza microcicluri dedicate evaluarii, selecției și pregătirii mai tinerilor performeri, în vederea formării unei structuri de lot național, ce sperăm a se ridica la cerințele specificului pe ramură de sport.

Sportivi la vârsta grupei de Juniori Mici, reprezentând CS Reactiv, CS Gedo Team, CS Bushido, CSM Galați, au participat cu succes în această zi memorabilă, la prima sesiune dedicata GEN 24. Proiectul se va desfășura pentru o perioada de 100 de zile și continua cu primul microciclu  de pregătire caruia se vor alătura cluburile CS Someșul Apahida, CS Revoluțion, CS Ilyo, CS Marina Constanța și alți.

Competiția dedicată Gen 24, are un caracter regional european (zona 3 EU), din această zonă fac parte 15 țării, ce deja și-au anunțat intenția participării în data de 11-13.06.2021, în București, Sala Polivalenta.

Precizăm, că suntem în grafic și sperăm să auzim numai de bine.

Pe curând.

F.R.Tkd WT