March 28, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

LA MULTI ANI!!!

Acțiunea cultural-sportivă cu denumirea generică “PANDURII CONDUCĂTORULUI TUDOR”, organizată pentru a marca bilantul anului 2020, an al cărui calendar a fost realizat prin contribuția fiecăruia dintre membrii federației noastre și participarea la activitățiile curente naționale și internaționale, implicit datorată continuității activitații desfășurată în cadrul cluburilor sportive.

Competiția a fost organizată într-un format nou și cu mijloace moderne, model propus pentru viitor și s-a încheiat cu succes în ropotul de aplauze al tuturor participanțiilor.

De aceea, acest eveniment sportiv- cultural anunță, ultima sută de ore rămasă din acest an sportiv și deschide larg porțile noului calendar, ce are ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice TOKYO 2021și alte majore performanțe sportive.

Activitate administrativă cât și celelalte acțiuni sportive interne ce au contribuit la licențierea anuală, cele ce au condus la un clasament național, dar și cele internaționale ce au adus prestigiu țării noastre prin obținerea unor importante performanțe, precum 3 medalii la Campionatul European pe Echipe și 3 medalii la Campionatul European de Cadeți, organizate de federație în acest an greu încercat de problemele medicale declarate la nivel internațional, au fost realizate cu mult efort și profesionalism din partea personalului federației.

Apreciem prestația curajoasă a sportivilor, implicarea plenară a cadrelor tehnice instructori/antrenori, cât și spiritul de fair-play al arbitrilor, drept pentru care le mulțumim.

Extindem aceste mulțumiri prin sincere aprecieri, către reprezentanții cluburilor implicați în realizarea performanțelor menționate și a celor prezenți în data de 28.12.2020, în egală măsură dedicată sportului și istorie românilor.

Precum este cunoscut, conducerea federației nu a lăsat pe nimeni în urmă nici în acest an și chiar dacă nu au fost invitate pentru a primi materiale sau echipamente , toate cluburile în această etapă (conform deciziei Consiliului Director și a plenului ședinței de lucru a reprezentanțiilor cluburilor membre), am reușit ulterior să adoptăm noi soluții de creștere a numărului de cluburi în cadrul Programului de Dezvoltare și Promovare. Acest fapt se datorează eficientizarii cheltuielilor anuale și a continuității proiectelor dedicate grupelor de vârstă copiii și juniori mici.

Astfel, au fost posibilă finanțarea cu sume considerabile a celorlalte cluburi absente, aspect ce diminuează orice formă de decalaj în dezvoltarea pe orizontală a proiectelor și programelor viitoare ale cluburilor și federației noastre.

F.R.Tkd WT
GRIGORESCU GHE.

Anul 2020, a fost intempestiv de dificil și a pus la grea încercare conducerea federației, cluburile și sportivi în egală măsură, situație căreia majoritatea i-am făcut față prin implicare și spirit de comuniune, consecvență și considerabil efort, dovadă a faptului că români la nevoie se unesc sunt inovativi și consecvenți.

Alături de voi, doresc ca anul 2021 și cei cel vor precede, să se manifeste sub semnul înțelepciuni, toleranței și susțineri tuturor practicanțiilor de Taekwondo WT în particular și a sportului românesc în general.

Pentru aceasta și alte obiective pe care le năzuim, vă sugerez o gândire optimistă și activitate onestă.

DACĂ PRIVIȚI VIAȚA CA PE O POSIBILITATE, VE-ȚI VEDEA NUMAI POSIBILITĂȚI. DACĂ PRIVIȚI VIAȚA CA PE O PROBLEMĂ, VE-ȚI VEDEA NUMAI PROBLEME.
(Citat hindus)

LA MULTI ANI!!!

Maestrul
APOSTOL CONSTANTIN