July 27, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

Cupa ISC Slatina 2011 - Bushito Taekwondo Club

Cupa ISC 2011

In data de 02.03.2011, in orasul Slatina  s-a desfasurat memorialul SORIN IONUT CONSTANTINESCU.

De ziua ta, Sorin Ionut Constantinescu.

Intr-un climat plin de incarcatura emotionala dat de tragedia trecerii la orientul etern a unuia dintre cei ce si-au onorat parintii si comunitatea prin modul in care si-a trait putinii ani de viata, s-au intalnit un numar de 87 de sportivi pentru a comemora si pastra vie amintirea fostului coleg. Tinerii sportivi prezenti printr-un recital al miscarilor specifice, abordate cu stangacie dar mult stoicism au smuls lacrimi tuturor parintilor prezenti.

Clubul Sportiv Oltenia Slatina, prin Antrenorii sai, Costea Aurelian si Costea Melania, alaturi de parintii regretatului sportiv, au organizat cea de-a IX-a editie in ziua in care Sorin ar fi implinit varsta de 28 de ani onorandu-i astfel memoria in amintirea personalitatii sale, dobandite prin practicarea Disciplinei Sportive Olimpice Taekwondo WTF, acesta participand efectiv si afectiv la promovarea idealurilor morale si sportive . La aceasta competitie au participat peste 150 de sportivi de la 12 cluburi din tara.

ACS Bushido Taekwondo Club a participat la aceasta competitie cu un numar de 6 sportivi care a adus clubul nostrum pe treapta a doua a clasamentului general pe cluburi.

Toti sportivi nostril au castigat medalia de aur la categoriile lor de greutate: Badea Alexandru, Comnea Mihai, Peter Virgil, Sayed Ramin, Condrea Tudor si Badeca Robert.

Sportivi nostril au dat dovada de devotement, atitudinne si dorinta sa reprezinte cu mandrie clubul nostru, fieacre din ei au castigat la diferenta de 7 puncte toate meciurile , fara a le lasa adversarilor sai nici un gand de castig.