April 26, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

Campionatul National de Taekwondo WT - Bistrita - 2011_Bushido Taekwondo Club

Campionatul National 2011

Intr-un climat caracteristic poporului roman, in momente de framantari sociale in plan politic si economic, ne-am regasit forta de a ne reuni in cetatea imnului national, Municipiul Bistrita, intr-un numar foarte mare de delegatii venite de pe intregul cuprins al tarii.

Asa cum le sta bine pruncilor neamului romanesc, acestia au indurat cu zambetul pe buze si nerabdare, drumul catre intalnirea suprema din cadrul calendarului national, intalnindu-i entuziasti si nerabdatori pe holurile salii polivalente, inaintea desfasurarii activitatii de cantar oficial.

In deobste, turci veniti de la Constanta, tatari de la Kogalniceanu, romi din Oltenia, sasi de la Brasov, maghiari de la Harghita, romani si chiar cativa arabi, au reusit sa depaseasca barierele unor cutume pe care ei oricum nu le inteleg, luptandu-se ca niste adevarati cavaleri ai unei lumi in care morala si credinta in Dumnezeu, indiferent cum il vor numi unii sau altii vor fi elementele centrale de pivot in jurul carora se vor organiza si desfasura activitatile sociale, culturale si se vor pastra regulile sportive.

Sportul joaca un rol important in consolidarea sanatatii, in formarea personalitatii, dar are si o deosebita functie culturala, creand punti de comunicare si astfel zidind prietenii bazate pe incredere si cunoastere intre membrii tuturor categoriilor sociale, ca o garantie a relatiilor de mai tarziu, fara sa tina cont de culoarea pielii sau de religie.

Din perspectiva sportiva, competitia a fost organizata cu succes, in cooperare cu Clubul Sportiv ILYO Bistrita, condus de catre antrenorul Marius Muti.

La  aceasta  comeptitie importanta  au peste 300 de sportivi care au facut la vasrta lor un show plin de entuziasm.

Acs Bushido Taekwondo Club a participat la aceasta competitie cu un numar de 6 sportivi care au adus urmatoarele rezultate :

Badeca Robert – Locul 2

Ramin Sayed- Locul 2

Silvestru Claudiu  -Locul 2

Badea Alexandru  – Locul  2

Nita Matei –Locul 3

Comnea Tudor- Locul 3