April 19, 2024

Bushido.ro

Asociatia BUSHIDO TAEKWONDO CLUB

Bushido Taekwondo Cupa Tornado 2010 Tg. Mures

Bushido Taekwondo Cupa Tornado 2010 Tg. Mures

Cupa Tornado 2010

In data de 23.04.2010, orasul Tg. Mures a fost gazda Cupei Tornado. Clubul sportiv Tornado impreuna cu Federatia Romana de Taekwondo WTF au facut posibila gazduirea acestei competiti.

Tg. Mures are o traditie de multi ani in taekwondo-ul Romanesc, acest oras a produs o multime de sportivi care au facut parte din Lotul National.

Cupa Tornado a strans la startul sau peste 250 de sportivi din intreaga tara. Sportivi de toate vasrtele au facut ca aceasta cupa sa fie una plina entuziasm.

ACS Bushido Taekwondo Club a facut deplasarea la aceasta comeptitie cu un lot format din 11 sportivi careb au adus rezultate notabile pentru clubul nostru:

Pe prima treapta a podiumului s-au clasat urmatori sportivi: Petre Virgil , Peter Ana, Denisa si Matei Florin. Ei au avut o prestatie admirabila castigand cele 3 meciuri prin Ko Tehnic.

Pe a doua treapta a podiumului s-au clasat: Captian Roberta si Costache Iulia aceste sportive au pierdut in finalele categoriile lor .Sportivile noastre au dat dovada de devotement si au luptat pana la finele meciului , amandoua pierzand la o diferenta de 2 puncte.

Ultima treapta a podiumului  au ocupat  sportivi : Badeca Robert, Capitan Miruna si Niculescu Sharon. Ei din pacate au pierdut in semi finalele competitiei.

Petre Virgil si Peter Ana au fost  desemnati cei mai buni sportivi ai competitiei.